VAXMORAFYSEN-STRYKA 

Inga grupper under höstterminen 2022

Vaxmorafysen - Styrka är en PT-grupp där vi koncentrerar oss på styrketräning. Gruppen består av en lite mindre grupp på ca 10 personer. Jag som personlig tränare finns med för att du ska hitta den rätta tekniken och också för att undvika skador. Du behöver inte ha tränat styrketräning tidigare, du utgår från din egen kapacitet och anpassar vikterna efter din förmåga. Redskap som vi bland annat använder är hantlar, kettlebells, skivstång, gummiband och mycket annat. Vi tränar utomhus april-oktober, sedan är vi en närliggande lokal. Syftet är att bygga en stark och hållbar kropp och samtidigt minska eventuella skador och smärta som du kanske fått på grund av obalanser i kroppen.
För mig är det viktigt att du som tränar ska känna träningsglädje, känna dig sedd och få individuell hjälp vid behov. Att du ska lära känna din egen kropp bättre och utveckla den till ditt bästa jag. Att träna i grupp har många fördelar, det är roligt, du blir peppad av de andra i gruppen samt att få ingå i ett sammanhang. Alla kan vara med och du utgår alltid efter din egen förmåga. Missade pass kan tas igen i mån av plats i Vaxmorafysen.
Sista passet avslutas alltid med trevligheter tillsammans. Räkna med mycket svett och en hel del träningsvärk.


Villkor:
Möjlighet till delbetalning finns.
Anmälan är bindande. Inga pass återbetalas.Missade pass kan tas igen imån av plats i Vaxmorafysen.
Vid längre sjukdom behövs läkarintyg.
All träning sker på eget ansvar, träna aldrig vid sjukdom.

Redskap som vi använder oss av i styrkegruppen.

kundrecensioner

"Jag har tränat med Malin i tre terminer och längtar tills starten nu i augusti. Jag har byggt upp min löpteknik och min styrka på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare. Hennes pass bygger på enkla övningar med få eller inga redskap men med hög intensivitet. Malin är noga med att bygga upp styrkan med rätt teknik och det har inspirerat mig och gett mig mer energi förståelse för hälsa och träning".
Jennie Hedlund, Sollentuna


"Jag har tränat med Malin i 3 terminer. Hon har hjälpt mig enormt mycket med min löpning och framförallt med styrkan. Kroppen har byggts upp igen efter två graviditeter och skadorna har hållits borta. Jag älskar att träna med Malin och de utmaningar hon ger mig varje gång"!
Camilla Waldemarsson, Sollentuna

Malins Energi & Hälsa 070-437 61 86