VAXMORAFYSEN

Inga grupper under höstterminen 2022

Sedan flera år tillbaka arbetar jag med Vaxmorafysen, en utomhusträning som fokucerar på att jobba funktionellt med hela kroppen. Det är en rolig och ganska utmannade träning där både kondition, styrka, rörlighet, balans, koordination och mycket mera ingår. Vi använder olika redskap som hantlar, kettlebells, bollar, rep och självklart kroppen som motstånd. Du tränar under kontrollerade former där jag ser till att träningen blir säker för dig.

För mig är det viktigt att du som tränar ska känna träningsglädje, känna dig sedd och få individuell hjälp vid behov. Att du ska lära känna din egen kropp bättre och utveckla den till ditt bästa jag. Att träna i grupp har många fördelar, det är roligt, du blir peppad av de andra i gruppen samt att få ingå i ett sammanhang. Alla kan vara med och du utgår alltid efter din egen förmåga. Missade pass går att ta igen i mån av plats i styrkegruppen.
Sista passet avslutas alltid med trevligheter tillsammans. Räkna med mycket svett och en hel del träningsvärk.Villkor:
Möjlighet till delbetalning finns.
Anmälan är bindande. Inga pass återbetalas. Jag erbjuder alltid två ta-igen-pass varje termin.
Vid längre sjukdom behövs läkarintyg.
All träning sker på eget ansvar, träna aldrig vid sjukdom.


kundrecensioner

"Jag har tränat med Malin i tre terminer och längtar tills starten nu i augusti. Jag har byggt upp min löpteknik och min styrka på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare. Hennes pass bygger på enkla övningar med få eller inga redskap men med hög intensivitet. Malin är noga med att bygga upp styrkan med rätt teknik och det har inspirerat mig och gett mig mer energi förståelse för hälsa och träning".
Jennie Hedlund, Sollentuna


"Jag har tränat med Malin i 3 terminer. Hon har hjälpt mig enormt mycket med min löpning och framförallt med styrkan. Kroppen har byggts upp igen efter två graviditeter och skadorna har hållits borta. Jag älskar att träna med Malin och de utmaningar hon ger mig varje gång"!
Camilla Waldemarsson, Sollentuna

Malins Energi & Hälsa 070-437 61 86