MASSAGEBEHANDLING


MASSAGENS VÄLGÖRANDE EFFEKTER


Allt fler och fler upptäcker massagens välgörande effekter på kropp och själ. Till mig kan du komma och bara landa på bänken. Jag erbjuder dig en avslappnande stund där trötta muskler och sinne slappnar av. Eller en behandlande massage där du har gått under en längre tid med smärta som inte vill ge sig. Du kan också få en underbart välgörande lymfmassage där svullnader minskar, smärta ger med sig och stressen rinner bort. Välj själv vad du behöver.  Jag håller till i underbara lokaler på Logen Edsvik som har anor från 1800-talet. Takbjälkar i trä, tjocka stenväggar och gammalt knarrigt trägolv. Miljön inbjuder till lugn och ro.

Hugienrutiner: Hos mig kan du känna dig trygg med att få behandling. Jag rengöring noggrant efter varje besök med desinfektion. Jag använder viris och munskydd vid behov. Både du och jag tvättar noga händerna innan behandlingen börjar.

Betalning: Du betalar med företagsswish på plats eller med faktura som batalas inom 10 dagar. Du får alltid ett kvitto på din behandling. Det går bra att använda friskvårdsbidraget till massage.

Avbokningsregler: Du behöver avboka din tid senast 24 timmar innan, annars full debitering. Vid minsta förkylningssymtom behöver du boka om din tid till ett annat tillfälle.

För mig är det viktigt att vara rädd om kroppen och våran miljö, därför använder jag endast svenska ekologiska produkter från co/Gerd.
För dig, för mig, och för miljön!


Prislista:

Klassisk massage 60/45/30 min. 850/700/575kr
Behandlande massage 60/45/30 min. 850/700/575kr
Lymfmassage - halvkropp 60 min 850 kr
Lymfmassage - helkropp 90 min 1150 kr


Malins Energi & Hälsa 070-437 61 86