MASSAGEBEHANDLING


MASSAGENS VÄLGÖRANDE EFFEKTER


Allt fler och fler upptäcker massagens välgörande effekter på kropp och själ. Till mig kan du komma och bara landa på bänken. Jag erbjuder dig en avslappnande stund där trötta muskler och sinne slappnar av. Eller en behandlande massage där du har gått under en längre tid med smärta som inte vill ge sig. Du kan också få en underbart välgörande lymfmassage där svullnader minskar, smärta ger med sig och stressen rinner bort. Välj själv vad du behöver.  Min lilla oas hittar du på Hovslagarevägen 3, tidigare bilprovningen. Lokalen inbjuder till lugn och harmoni. För mig är det av största vikt att du känner dig trygg och bekväm hos mig.

Hugienrutiner: Hos mig kan du känna dig trygg med att få behandling. Jag rengöring noggrant efter varje besök med desinfektion. Jag använder visir och munskydd vid behov. Både du och jag tvättar noga händerna innan behandlingen börjar.

Betalning: Du betalar med företagsswish på plats eller med faktura som betalas inom 10 dagar. Du får alltid ett kvitto på din behandling. Det går bra att använda friskvårdsbidraget till massage.

Avbokningsregler: Du behöver avboka din tid senast 24 timmar innan, annars full debitering. 

För mig är det viktigt att vara rädd om kroppen och våran miljö, därför använder jag endast svenska ekologiska produkter från co/Gerd.
För dig, för mig, och för miljön!


Prislista:

Klassisk massage 90/60/45 min. 1200/900/750 kr
Behandlande massage 60/45 min. 900/750 kr
Lymfmassage - halvkropp 60 min 900 kr
Lymfmassage - helkropp 90 min 1200 kr


Malins Energi & Hälsa 070-437 61 86