DIN HÄLSA - MITT INTRESSE

TRÄNING - MASSAGE - YOGA


Varmt välkommen till min lilla hälsostudio på Hovslagarevägen 3 i Edsberg. Jag har skapat en lugn, trygg och tillåtande plats, dit du kan komma för massagebehandlingar, yogaklasser och olika inspirernade hälsoevent.

Varmt Välkommen till mig!


Hälsoevent - Hösten 2023

Gruppträning & YinYoga utomhus - lördag 14/10 kl 08.30-10.00.

- Vi börjar morgonen med ett cirkelpass. Kroppen och olika redskap använder vi som motstånd. Som avslutning gör vi ett mjukt yinyogapass där kroppen mjukt och varsamt får slappna av och stretchas ut. Alla kan vara med, du anpassar dig efter dagsform och egen kapacitet.
Plats: Vaxmora fotbollsplan, Porsvägen 86. Ta med egen matta för utomhusbruk.
Pris: 275 kr inkl frukt och te. För att din bokning ska gälla betalar du via swish på
123 083 99 93. Anmälan är bindande, men kan överlåtas. 
Mera info och anmälan www.malinsenergi.se (klicka på boka event)

Yoga & Frukost - lördag 18/11 kl 08.00-10.00.

- Under morgonen gör vi ett mjukt och skönt yogapass med hjälp av medi- och yinyoga. Båda lugna, inkännande yogaformer där vi låter kroppen och andetaget vara i fokus. Mot slutet av passet lyssnar vi till klangskålarnas läkande vibrationer. Sedan dukas det fram en gluten- och laktosfri frukost med nybryggt kaffe och te.
Plats: Hovslagarevägen 3. Allt du behöver finns på plats. 
Pris: 425 kr inkl frukost. För att din bokning ska gälla betalar du via swish på
123 083 99 93. Anmälan är bindande, men kan överlåtas. 
Mera info och anmälan www.malinsenergi.se (klicka på boka event)

JulYoga - onsdag 20/12 kl 19-21.

Ladda kropp och sinne inför julhelgen!
Under kvällen får du ta del av mediyoga och yinyoga – båda lugna, inkännande och djupt balanserande yogaformer där andning och kropp är i fokus. Du får möjlighet att landa i dig själv genom mjuka kroppsrörelser, andningsövningar och meditation. Vi avslutar med de djupt avslappnande vibrationerna från klangskålarna. Efter passet är du välkommen att sätta dig med en kopp te och pepparkakor, redo att möta julen med påfylld energi samt ett inre lugn.
Plats: Vaxmora samfällighetslokal, Porsvägen 178. Ta med egen yogamatta och en filt.
Pris: 425 kr inkl peppisar & te.  För att din bokning ska gälla betalar du via swish på
123 083 99 93. Anmälan är bindande, men kan överlåtas.
Mera info och anmälan www.malinsenergi.se (klicka på boka event)

Varmt välkommen till en höst fylld med träning och yoga, allt för din hälsa!YOGA FÖR KROPP & SJÄL


~FRÅN RÖRELSE TILL STILLHET~

"Yogan är tillgänglig för alla kroppar då vi anpassar positionen efter kroppen och inte tvärtom"

Jag har valt att kombinera mediyoga och yinyoga. Båda är lugna, inkännande och djupt balanserande yogaformer där andningen och kroppen är i fokus. Fördelen med denna kombination är att du får jobba med kroppen både i rörelse och stillhet. Alla övningar utförs under en lite längre stund ca 3-5 minuter. Din kropp hinner då långsamt och i sin takt släppa på spänningar, stelhet, stress och samtidigt får du tid att lyssna inåt och träna dig i medveten närvaro.


Nya kurser startar v. 3 och 4 2024

Tisdagar kl 07.00-08.00 
Söndagar kl 18.45-20 

Plats: Hovslagarevägen 3, Edsberg 


VARMT VÄLKOMMEN!

Vaxmorafysen

Vaxmorafysen har funnits sedan våren 2015. Träningen är utomhus med funktionella övningar. Det handlar om att träna hela kroppen och jobba med rörelser som påminner om det vi gör i vardagen.
På ett roligt och utmanade sätt  varvar vi kondition, styrka, balans, rörlighet, koordination och uthållighet. Alla de delar som vi behöver kunna hantera för att få en frisk och hållbar kropp.


Vaxmora löpfys

Vaxmora löpfys anordnar löpträning under vår- och höstmånaderna. Där ligger fokus på löpteknik som är grunden i all löpning, löpskolningövningar som förstärker löpsteget,
intervaller som gör oss snabbare och löpstyrka som stärker de muskler som används specifikt vid löpning. Alla Kan vara med, du anpassar löpningen till din egen kapacitet och förmåga.

Medi-& yinyoga

I min yoga har jag valt att kombinera mediyoga och yinyoga. Båda lugna, inkännande och djupt balanserande yogaformer där andningen och kroppen är i fokus. Fördelen med denna kombination är att du får jobba med kroppen både dynamisk och statiskt. Alla övningar utförs i 3-5 minuter. Din kropp hinner med att långsamt och i sin takt släppa på eventuella spänningar och stelheter. Du får också tid att mentalt lyssna inåt på vad som händer i din kropp. Det blir en träning i medveten närvaro.

Massageterapi

Med massage kan många av dina problem som värk, stelhet   och skador hjälpas. Jag arbetar med djupgåend behandlande massage av specifika problem, Klassisk Svensk massage som främst är avslappnande och stress-reduserande och lymfmassage som hjälper dig med svullnad, ödem, smärta/värk, viktproblem mm.

Malins Energi & Hälsa 070-437 61 86